Hold My Bike este dedicat tuturor celor care merg pe bicicletă, este o lume a materialelor rafinate, a calităţii, inspirată din filosofia Vitruviana “firmitas,utilitas,venustas” reunind forma, funcţiunea și frumuseţea.

Ne place sa ne plimbam pe doua roti, asadar credem ca bicicleta merita un loc pe cinste si atunci cand nu o folosim. Daca si tu iti iubesti bicicleta si vrei sa o adapostesti la loc sigur, la tine acasa, fara sa ocupe mult spatiu, solutii gasesti la noi: suporturi de bicicleta din lemn pentru interiorul locuintei a.k.a. "Biciporturi".

Acordam o atenție deosebită lemnului pe care il folosim, procurând materiale doar de la furnizor care dețin certificatul FSC (Forest Stewardship Council). 

Toate produsele sunt realizate manual, croite cu grijă la cele mai mici detalii. Pentru că nicio bucată de lemn nu este identică cu o a doua, fiecare produs are propria notă de unicitate.

Grija față de mediul înconjurător este de asemenea o prioritate pentru noi. Pentru finisarea produselor, folosim doar produse pe bază de apă. Și pentru că ni se pare firesc să dăm înapoi ceea ce am primit, pentru fiecare produs vândut vom planta câte un copac.