TURPY

350 RON

În stoc

Descriere:

Fie că îl montezi la tine în dormitor, în sufragerie deasupra canapelei, pe hol sau pe balcon, TURPY îți ține bicicleta la vedere! Gândit ca un mic dulăpior, biciportul te ajută să ții toate accesoriile de ciclist la un loc. Lățimea asigură distanța optimă față de perete, astfel zidul si podeaua nu vor fi niciodată murdare sau zgâriate. Această piesă de moblier cu un design simplist, în linii drepte, se potrivește oricărui tip de locuință sau birou. Suportul de bicicletă este realizat manual din lemn de ceibă.

Ceiba este un arbore unic, originar din pădurile tropicale ale Americii de Sud. Trunchiul este verde și plin de clorofilă, iar crengile au tentința de a crește mai mult orizontal decât în plan vertical. Lemnul de ceibă are o culoare deschisă și caldă, cu o granulație viu maronie, oferind produsului un aspect vibrant și prietenos.

* Potrivit bicicletelor cu cadru drept

* Material: lemn de ceibă

* Dimensiuni: L 39 x l 33 x H 28

* Greutate recomandata: 20 kg

Instrucţiuni:

Pasul 1: Se dau gauri in perete, se monteaza diblurile si se prinde piesa de lemn fixa in perete cu ajutorul suruburilor. In cazul peretilor de rigips, sipca de lemn se insurubeaza fara a se gauri peretele in prealabil (se folosesc suruburile negre).

Pasul 2: Se asaza suportul pe piesa de lemn fixa.
Pasul 3: Se asaza bicicleta pe suport.

 
 


 
Comanda