Triple Fit

550 RON

În stoc

Descriere: Îndrăznește să încerci PRIMUL SUPORT DE BICICLETĂ ADAPTABIL, creat să se potrivească fiecărei biciclete în parte. Triple Fit are două brațe de prindere mobile a căror poziție o poți schimba cum dorești, ori de câte ori ai nevoie, pentru a amplasa perfect propria bicicletă. Mai mult decât atât, poți depozita și accesoriile bicicletei în același loc. Îți poți păstra la îndemână, în perfectă stare, casca, mânușile, accesoriile de curățare, coșulețul, revistele și multe altele. Având doar îmbinări de tipul ”lemn-lemn” lipsite de șuruburi, suportul se face remarcat prin aspectul uniform, unghiurile dinamice și textura lemnului compusă dintr-o alternanță alb-gelben-bej. 
Culoarea naturală a lemnului creează un contrast puternic cu aspectul industrial al bicicletei. Această soluție de depozitare a bicicletei te ajută să optimizezi spațiul și șă îți expui cu mândrie bicicleta. Este perfect nu numai pentru biciclete mari, ci chiar și pentru bicicletele copiilor. Lățimea asigură distanța optimă față de perete, astfel zidul si podeaua nu vor fi niciodată murdare sau zgâriate. Brațele mobile sunt învelite într-un strat textil pentru a oferi bicicletei un grad de protecție suplimentar. 
Triple Fit poate fi personalizat dupa bunul plac. Materialul textil poate fi brodat cu motiv tradițional sau orice altă siglă la alegere. De asemenea, aspectul dinamic al suportului de lemn poate fi accentual cu un contur-textil brodat cu motive tradiționale, mesaje sau modele la alegere. 
Instrucţiuni:
Produsul este expediat asamblat.

*Tip montaj: în perete, fix 
* Material: lemn de pin 
* Dimensiuni: L 76 x l 39 x H 33 cm 
* Produsul este disponibil în 10 culori. 
* Biciportul poate fi personalizat în orice mod doriți în ceea ce privește dimensiunile, tipul de lemn, culoarea și aplicarea diverselor broderii.
 
 


 
Comanda