BICIPORTul este conceput pentru eficientizarea spațiului alocat depozitării bicicletei în siguranța oferită de propria locuință, valorificarea eleganței bicicletei și organizarea accesoriilor de ciclist.

 • TURPY

  350 RON

  Fie că îl montezi la tine în dormitor, în sufragerie deasupra canapelei, pe hol sau pe balcon, TURPY ține bicicleta la vedere! Gandit ca un mic dulăpior, biciportul te ajută să ai toate accesoriile de ciclist la un loc. Lățimea asigură distanța optimă față de perete, astfel încât nici zidul, nici podeaua nu vor fi murdare sau zgâriate.

 • New

  BIKE NEST/Cuib de biclă

  500 RON

  Realizat din lemn de brad, cu îmbinări ascunse de tipul lemn-lemn și sistem de fixare care permite diverse configurații posibile. Cu un design rustic reinterpretat, conceptul de „căsuță” capătă un ”makover”, transformându-se dintr-un spațiu închis destinat expunerii în mediul exterior, într-un obiect deschis dedicat expunerii în interior a unui produs prețios: bicicleta.

 • New

  Triple Fit

  550 RON

  Îndrăznește să încerci PRIMUL SUPORT DE BICICLETĂ ADAPTABIL, creat să se potrivească fiecărei biciclete în parte. Triple Fit are două brațe de prindere mobile a căror poziție o poți schimba cum dorești, ori de câte ori ai nevoie, pentru a amplasa perfect propria bicicletă.